Search

'The kristal Womb' bij de drukker
Woensdagmiddag, 10 april 2019 was zulk een innerzonnelijke dag!  Met drie vrouwen van 'The Kristal Womb' toogden we richting de drukker Zwart op Wit.

Zeven heilige omleidingen volgden we via prachtige dreven, velden en een huisje zoals de ouders van de rossige tweeling in de Harry Potterfilms! 

Maar bij de drukker bleven ze geduldig en met enthousiasme op ons wachten tot we toekwamen en dan vlogen we enthousiast in alle soorten papieren waarop je kan drukken.  

Het is een drukker dat 100% CO2 neutraal drukt   : groene stroom, vegetale inkten, gerecycleerd papier en geoptimaliseerd transport!


We kozen 'Maco silk 170 gram' papier en kregen onze eerste screencheck van het ingeleverde werk. En jawel... onze illustrator, Dagje Massoels verdient een dikke pluim want haar werk was perfect ingeleverd en de layout stond volledig op punt!! We kregen een 'yes' van de drukker en we gaven ook een 'yes' voor het drukken! 

 

Het boek zal genaaid en met hardcover worden gedrukt.  Dit geeft de meeste stevigheid voor kinderhandjes en ook een hoge kwaliteit aan beeldmateriaal en vorm.


Natuurlijk vierden we dit met bubbels in het glas!Nu op naar de crowdfunding met ons allen! We zijn druk in de voorbereidingen en het crowdfundingplatform  bij 'Voor de kunst' gaat volgende week de lucht in !

Via mail en sociale media zullen we jullie op de hoogte brengen van het startschot! En dan hopen we jullie massaal daar te ontmoeten!

Ik wil al verklappen dat  bij sponsoring vanaf 25 euro je alvast een boek ontvangt. Je kan het dus als een voorverkoop bekijken en je bent dan één van de eersten die het boek ontvangt!  We hebben nog andere leuke manieren bedacht om jouw te bedanken voor je hulp bij het in de wereld brengen van dit boek!! Nieuwsgierig?  Ga dan na het startschot zeker kijken:)))

Heel fijn weekend en tot snel!


56 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

© 2023 by The Art of Food. Proudly created with Wix.com