Search

Alive and kicking !

(english version below)

Ik huppel op de stenen patronen van de stoep wanneer ik wandel naar de bus. Het is het kind in me dat speelt met 'leef-tijd'! Ongetwijfeld inspireerde een jonge dame me met haar expressie op een raam: J'existe! Het maakt me 'spring'levend :)) Wow...dat een powergirl! Ik wens je een heeeeel fijn weekend !

( PS. Het regent lekker veel hier nu. Er zijn plassen waar je in kan springen. Zou ik...?:)))


I am hopping on the stony patterns of the sidewalk when I walk to the bus. It is the child in me that still existe and plays with 'life-time'

Beyond a doubt, a young woman inspired me with an expression on her window:

'J'existe' It made me alive and kicking:)

Wow what a powergirl!

I wish you a very good weekend!

(PS oooh it is raining here a lot now ...shall I also jump in puddles? )

16 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

© 2023 by The Art of Food. Proudly created with Wix.com